Over Ons

Wij bestaan al 28 jaar
Ons bedrijf beschikt over 17 vrachtwagens van de betrouwbare merken DAF en MAN. Er zijn 23 chauffeurs in dienst, van wie een groot aantal al lange tijd, op kantoor hebben we 3 medewerkers, we werken met Mendrix als TMS waarmee we orderinvoer, planning en controle van de orders verrichten. Wij maken waar wat we beloven aan onze brede portfolio van klanten. Dit wordt gerealiseerd, van chauffeur, orderplanner, administratie en door de directie. We bellen terug en passen waar mogelijk nodig onze planning aan  als onderweg flexibel moet worden ingespeeld op een onverwachte logistieke ontwikkeling.


Lokale distributie en Transport netwerken.
Met eigen autos rijdt Roertrans voornamelijk in Limburg een deel van Brabant en delen van Belgie, Verder zijn wij onderdeel van een Netwerk waarmee we heel Nederland en West Europe kunnen bedienen


Opslag en overslag
Naast transport, maken ook diverse opdrachtgevers gebruik van onze diensten op het terrein van opslag en overslag.

In onze hal in Herkenbosch slaan we momenteel goederen op voor verschillende klanten, dit gaat van complete achtbanen tot autobanden. Opdrachtgevers die dit doen, kunnen op elk moment over deze opgeslagen materialen beschikken.

Beter gecertificeerd, beter gepresteerd.
Alle chauffeurs zijn gediplomeerd en velen beschikken over het ADR-certificaat voor vervoer van gevaarlijke stoffen. Daarnaast beschikt Roertrans over alle vereiste vergunningen. Dit betekent dat opdrachtgevers kunnen vertrouwen op een uitvoer van alle processen conform geldende wettten, certificeringen en normeringen.


Blijven doen waar we goed in zijn.
Wij blijven doen waar we goed in zijn en dat al ruim 28 jaar. Onze oprichter Peter Baeten zit al meer dan 40 jaar in de transport van goederen. Begonnen in het bedrijf van zijn vader Leo met distributie in Roermond en omgeving en dit uitgebouwd tot het bedrijf waar we met ons allen trots op zijn.

We blijven doorgaan op de ingeslagen weg en hopen dat we dat samen kunnen blijven doen met u.